Die korttermyneffek van 'n lewensvaardigheidsprogram op die selfkonsep en lokus van kontrole van jeugoortreders by 'n gevangenis in die Wes-Kaap - Van Zyl, Mariette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2000.