Die moontlike privatisering van enkele onderwysfunksies in sekondere onderwys in die Republiek van Suid-Afrika - Diedericks, A. E.(Anton Ewald) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--University of Stellenbosch, 2000.