Die neerslag van Art Deco in Suid-Afrika as manifestasie van 'n internasionale tydgees en styl, met spesifieke verwysing na die argitektuur - Van der Linde, Willemina; Dorfling, Willemina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2000.