Die ontwerp van 'n gesentraliseerde instandhoudings fasiliteit vir die herbou van 7FDL12 en 7FDL8 General Electric diesel enjins en verwante komponente - Gildenhuys, Gerhardus Bernardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEng)--University of Stellenbosch, 2000.