Die ontwerp van 'n ordeningstelsel en vindmiddel vir 'n kultuurhistoriese navorsingsentrum - Ekermans, Bronnhilde (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2000.