Die potensiaal van gastehuise om plaaslike kultuur aan die toeris oor te dra : gevallestudies van drie Wes-Kaapse gastehuise - Meintjes, Salome (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.)--Stellenbosch University, 2000.