Die rol van die militêre maatskaplike werker by bestuursopleiding van die laevlakbestuurder in die Suid-Afrikaanse Nasionale Weermag - Luitjies, Raelene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M Social Work)--Stellenbosch University, 2000.