Die waarde van petioolsap analise in die optimalisering van N-voeding by aartappels (Solanum tuberosum L.) in sandgronde - Brink, Pieter Paul (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--University of Stellenbosch, 2000