Eiendomsbestuur in die Wes-Kaapse Onderwysdepartement : 'n ondernemende benadering - Louw, Johanna Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPA)--Stellenbosch University, 2000.