Taling en kerklike kommunikasie : 'n prakties-teologiese ondersoek - Buys, Barend Rudolf (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2010)
Thesis (MTh (Practical Theology and Missiology))--Stellenbosch University, 2010.