Genesis 12-25 in die lig van grafgebruike en grafvertellinge gedurende die Ystertydperk in Palestina - Oosthuizen, Rudolph De W. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 2000