Hekwagterskap tydens die Waarheids-en-versoeningskommissie se sitting oor chemiese en biologiese oorlogvoering soos gereflekteer in drie Kaapstadse dagblaaie - Ferreira, Jannie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (MPhil) -- Universiteit van Stellenbosch, 2000.