Kredietverwerwing deur leerders in tegniese hoerskole met spesiale verwysing na uitkomsgebaseerde modulere onderrig en akkreditering - Punt, Hendrik Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (PhD)--University of Stellenbosch, 2000.