Liturgie en versoening, die inkulturasie van rituele van versoening in Suid-Afrika : 'n ondersoeksvoorstel - Wepener, Cas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2000