'n GIS ondersoek na die kultuurtoerisme-potenisaal van Mechelen, België en die rol van kulturele toerisme in stedelike hernuwing - McKechnie, Jennifer Joan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2000.