'n Handleiding tot die didaktiek van sangonderrig met spesifieke verwysing na onderrig van die registeroorgange van die manstem - Van Heerden, Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MMus) -- University of Stellenbosch, 2001.