'n Kommunikasiestrategie vir die Nasionale Departement van Landbou ter ondersteuning van kleinboerontwikkeling - Viljoen, Hendrik Christophel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (PhD)--Stellenbosch University 2000.