n Ondersoek na die bronne van werksatisfaksie en werkstres onder middelvlakbestuurders in die Wes-Kaap - Strydom, Sonja Catherine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2000.