'n Vergelyking tussen die prestasiemotiveringsvlakke van verskillende rasse- en geslagsgroepe - Braxton, William Thomas Frederick (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2000.