n Vergelyking van resultate tussen die Murphy-Meisgeier type indicator for children en die Murphy-Meisgeier type indicator for children-revised op 'n groep tweedetaalleerders - Wyngaard, June Wendy Christoline (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--Universiteit van Stellenbosch, 2000.