Omgewingsopvoeding vir volhoubaarheid : 'n gevallestudie in aktiewe leer vir deelname aan plaaslike ontwikkeling - Maasdorp, Kathleen Febe; Scheuder, D. R. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--University of Stellenbosch, 2000.