Postmodernisme en poesie, met spesifieke verwysing na die historiografiese metagedig 'Die heengaanrefrein' van Wilma Stockenstrom - Foster, Ronel; De Goede, Petronella Hermina; Foster, Petronella Hermina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (PhD)--Stellenbosch University, 2000.