Ruimtelike verwantskappe tussen kultuurtoerisme en kleinhandel in Leuven, België : 'n GIS-toepassing - De Witt, Emile Emile Adriaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2000.