Sosiodramatiese spel : ''n formaat vir geletterdheid?' binne Suid-Afrikaanse konteks - Arendse, Rone Rosemary (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2000.