Subjek en etiese verantwoordelikheidsbesef : twee artikels oor die denke van Emmanuel Levinas - Terreblanche, Salomon Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2000.