Vereniging van die koopreg : kontraksluiting in 'n historiese, regsvergelykende en internasionale perspektief - Bruwer, Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (LLM)--University of Stellenbosch, 2000.