Verkennende studie van die menings van vroulike werknemers, van geselekteerde Suid-Afrikaanse maatskappye, jeens korporatiewe drag - Frick, Beatrice Liezel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M Consumer Science)--Stellenbosch University, 2000.