Verliesverwerking na ontvalling : 'n psigo-ontwikkelingsprogram vir adolessente - De Villiers, Reniette Hofmeyr (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Universiteit van Stellenbosch, 2000.