Aspekte van organisasie-kultuur in die Suid-Afrikaanse Nasionale Weermag - Jansen van Rensburg, Johannes Lodewikus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2001.