Bedieningsvooruitsigte in 'n klein plattelandse gemeente : 'n bedieningsbeplanning vir die Ned. Geref. gemeente, Hofmeyer - Boll, Ferdinand J. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2001.