Bedryfs-maatskaplike werk by plaaslike owerhede in die Kaapse Skiereiland - Powrie, Anon Hugh Ferdinand (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSocialWork)--Stellenbosch University, 2001.