Die aanwending en integrasie van pikturale en geskrewe bronne vir 'n kultuurhistoriese evaluering van geselekteerde temas van die Wellington-omgewing, 1657-1900 - Smit, Susanna Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)-- Stellenbosch University, 2001.