Die effektiewe funksionering van beheerliggame : 'n gevallestudie in die Grabouw-area - Jantjies, A. B.(Adam Benjamin) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--University of Stellenbosch, 2001.