Die funksie van werknemershulpprogramme in bedryfsondernemings : riglyne vir maatskaplik werkers in privaat praktyk - Davies, Priscilla Sylvia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSocialWork)--Stellenbosch University, 2001.