Die geskiedenis en rol van persorgane in die politieke en ekonomiese mobilasasie van die georganiseerde arbeiderbeweging in Suid-Afrika, 1908-1924 - Visser, Wessel Pretorius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2001.