Die identifisering van ontwikkelingsensitiewe areas teen berghellings : Stellenbosch- en Hottentotshollandberge - James, Arthur Jeffree (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2001.