Die invloed van onderwysers se demokratiese waardes op hulle houding teenoor inklusiewe onderwys - Oswald, Marietjie M. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--Universiteit van Stellenbosch, 2001.