Die joernalis as openbare skakelbeampte : 'n ondersoek na die teoriee en praktyk van openbare skakelwese en die interaksie daarvan met die joernalisitek - Muller, Wayne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2001.