Die ontwikkeling van 'n GIS-tegniek om visuele landskap te kwantifiseer - Van der Westhuizen, Hendrik Petrus Steyn (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2001.