Die ontwikkeling van 'n strukturele vergelykingsmodel oor die verband tussen koherensiesin, coping-strategieë en werkstevredenheid - Lohann, August (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
On t.p.: Magister in Lettere en Wysbegeerte (Voorligtingsielkunde)