Die proses van heling en versoening : 'n pastoraal-hermeneutiese ondersoek van die dinamika tussen slagoffer en oortreder binne 'n post-wvk periode - Thesnaar, C. H. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 2001.