Die rol van maatskaplike faktore in die werksafwesigheid van vroulike fabriekarbeiders - Venter, Frederika Magdalena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSocialWork)--Stellenbosch University, 2001.