Die rol van maatskaplike werkers in bedryfsorganisasies ten opsigte van leierskapsontwikkeling by grondvlakwerknemers - Kotze, Maria Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M Social Work)--Stellenbosch University, 2001.