Die rol wat goeie kommunikasie in die sukses van 'n maatskappy speel : met spesifieke verwysing na Sanlam - Esterhuyse, Marie Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2001.