Die Saldanhabaai Watergehalte Forum Trust : 'n instrument vir beplande, geintegreerde monitering en bestuur van watergehalte - Van Wyk, Frederick C. (Frederick Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 2001.