Die toepassing van die ondersteuningsfunksie in supervisie aan maatskaplike werkers in 'n geestesgesondheidsopset - Jeftha, Ellen Magdalena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M Social Work)--Stellenbosch University, 2001.