Gehaltebeheer op web-inligting : kriteria waarvolgens joernaliste inligting van die wereldwye web af kan toets vir betroubaarheid - Stemmet, Catherina Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--University of Stennbosch, 2001.Thesis