Hermeneutiek en waarheid : 'n kritiese ondersoek na die sin van die Wirkungsgeschichte in die filosofiese hermeneutiek van Hans-Georg Gadamer - Fouche, Henry Leon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--University of Stellenbosch, 2001.