Interreligieuse dialoog as model vir die intra-geloofsgesprek rondom seksuele oriëntasie - Kotze, Judith Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2001.