Landbou en sy biofisiese omgewing : 'n GIS gebaseerde analise van die volhoubaarheid van landboupraktyke in die Piketbergse landdrosdistrik - Opperman, Daleen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2001.